Bocas del Toro

Bocas del Toro, met haar paradijselijke prachtige stranden is een waanzinnige bestemming in Panama om te bezoeken. Helder turquoise water met mangrovebossen, jungles vol vogels en apen. Dit is pura vida. Een heerlijke plek om te genieten van de Caribische vibe die in Bocas del Toro heerst. Het gebied behelst een stuk vaste land met negen schitterende eilanden.

Het archipel bestaat dus uit meerdere eilanden bestaat waarvan Isla Colón het hoofdeiland is. Bocas Town, op het hoofdeiland Isla Colón, is waar de meeste reizigers hun bezoek aan de eilanden starten. Vanuit Almirante kom je hier aan met de boot. Hier is het prima toeven omdat er voldoende te doen is. Bocas Town is populair vanwege de cafe’s, restaurants en clubs. Het nachtleven is hier prima en de vibe is relaxed. Vanaf Isla Colón kun je trips maken naar de overige eilanden. Prachtige mangrovebossen, desolate baaitjes waar je heerlijk kunt snorkelen. Genieten dus.

Playa Estrella
Het populairste strand op Isla Colón is Playa Estrella. Doordat er hier overal zeesterren in het water liggen wordt dit strand ook wel Starfish beach genoemd. Het is hier goed toeven in het kristalheldere water en op het witte strand.